Baby Shower - ruokapöytä juhlien keskipisteenä

Baby Shower -juhlien tarjoilu on yksi tärkeimmistä osista juhlien järjestelyssä. Ruokapöydän eli Candy Barin "listalta" yleensä löytyvät erilaisia makeisia ja leivoksia.

Kun suunnittelet Candy Baria mieti ensiksi ruokapöydän väriteemaa. Se helpottaa huomaattavasti seuraavien asioiden suunnittelua kuten astioiden, tarjoiluvälineiden ja kattausliinojen laittoa. Myös makeisten ja leivonnaisten tulisi olla väreiltään juhlateemaan sopivia.

No niin aloitetaan ensin astioista. Ole rohkea ja käytä kattauksessa upeita kerrostarjoittimia perinteisten lautasien lisäksi. Kerrostarjoittimet ei vie paljon tilaa pöydällä, mutta tuovat kuitenkin paljon näyttävyyttä. Makeiset ja leivoinaiset näyttävät herkullisilta ja niitä on helppo ottaa siitä. Aseta astioita kasvamisjärjestyksessä. Ensiksi tavalliset lautaset, sitten jaloilla olevat tarjottimet ja lopussa kerrostarjottimet. Läpinäkyvät astiat näyttävät aina hyviltä - makeisten värit tulevat esille ja näyttävät herkullisimmilta.

Jälkiruuan voi tarjota esimerkiksi tyhjissä pilttipurkeissa, jotka voi koristella tarroilla tai nauhoilla. Voit käyttää tuttipulloja viinilasien sijaan ja astioita voi koristella myös erilaisilla nauhoilla, ruseteilla ja tarroilla. Jos samat makeiset ovat eri astioissa, suositelen laittamaan niitä symmetrisesti (vastakkaisesti) pöydän molemmin puolin.

Candy Barin "asusteina" tai koristeina toimivat esimerkiksi kirjainnauhat, kynttilät, pehmolelut, kukat, ilmapallot, tarrat. Pilleihin voi laittaa erilaisia tarroja. Makeisten viereen voi asettaa myös pieniä ”ruokanimitys” -tauluja. Tässä vaiheessa kaikki mielikuvitus on tervetullut ja yritä olla leikkisä kaiken tekemisen kanssa. Koristelu on kiva ja hauska puuha! 

Siitä että millaisia makeisia sinä voit tarjoilla kirjoitan seuraavaaksi :) 

- Kids Avenue henkilökunta