Biomecanics – hyvä valinta ensiaskelkengiksi

ensiaskelkengät-1
Vauvasi on vasta oppinut seisomaan ja hän alkoi jo nyt tehdä ensiaskeleita?

Biomecanics, vuonna 1996 perustettu espanjalainen yritys, tarjoaa suuren valikoiman ensiaskelkenkiä. Yritys on aloittanut toimintansa tuotantoyritys Garvalin yhteisprojektin yhteydessä.
Biomecanics kengät ovat korkeanlaatuisia ensiaskelkenkiä. Kengän valmistuksessa on huomioitu lasten jalkaterien anatomiaa ja jalkaterien kasvuvaiheissa tapahtuvia muutoksia. Biomecanics kengät ovat huolellisesti suunniteltuja lasten hyvinvoinnin edistämistä huomioiden.

On hyvin tärkeää heti alusta löytää ne oikeat kengät, jotta jalka kehittyy normaalisti eikä myöhemmin ilmesty terveyden ongelmia, kuten esim. jalkavaivat, alaraajojen kipu, selkäskolioosi.  Biomecanics jalkineet ovat valmistettu 100 % luonnonmateriaaleista, eivätkä ne estä lapsen liikkeitä. Kengät ovat niin mukavia, ikään kuin kävelisi ilman kenkiä.  Kengässä käytetyn teknologian avulla lapsen jalka joustaa tarpeeksi, mutta myös kengät edistävät lapsen tasa-painoa. Nahassa on hyvä hengittävyys, lämmöneristys ja jalka pysyy aina oikeassa lämpötilassa. Pohjallinen on käsitelty niin, että se estää bakteerien ja hajujen ilmestymistä, ja haluttaessa sen pystyy ottamaan myös pois esim. kuivaamista varten. Kengät on helppo sekä laittaa päälle, että ottaa pois.

Mukavuuden ja korkealaadun lisäksi kengät ovat muodikkaita ja ne ovat saatavilla eri väreissä sekä malleissa.

Me suosittelemme, että ostatte ensimmäiset kengät lapsille uusina, koska käytetyt kengät ovat muotoutuneet edellisen käyttäjänsä jalkaan sopiviksi eikä tue uuden käyttäjän jalkaa hyvin.

Mukavia ostoshetkiä!

- Kids Avenue henkilökunta