Kevät-Kesä 2017 uudet mallistot!

Nyt kun talviriemut ovat pitkälti jo ohitse, edessä meitä odottaa tulevat kevät ja kesä. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että pikkuhiljaa kauppojen hyllyille alkavat ilmestymään uusia, ihania ja raikkaita kesämallistoja. Mitäköhän on odottavissa meillä?

Tänäkin vuonna me täällä Kids Avenuella mennään perinteisellä ja klassisella linjalla mallistojen kanssa. Pitää muistaa, että ajaton ja klassinen muoti on aina trendissä, riippumatta siitä mikä on niin sanotusti ”in” just tänä vuonna. Tulevana keväällä ja kesänä me tarjoamme asiakkaillemme suuren valikoiman mekkoja joko juhlaan, häihin tai muuten vain joka päivä käyttöön. Värikkäät ja kauniit kukkaprintit, sifonkia, kevyttä koristelua ja laadukasta puuvillaa – Mayoral ja TuttoPiccolo -mallistojen vaatekappaleet ovat ehdottomasti hyviä valintoja jokaisen tytön vaatekaappiin.

Tarjoamamme vaatteet eivät ole pelkästään ihania ja kauniita, mutta myös käytännöllisiä. Valikoimastamme löydät paljon alaosia ja niihin yhteen sopivia yläosia. Myös kevyitä farkkutakkeja ja ulkotakkeja.

      

      

Poikien mallisto on myös täynnä aivan upeita ja komeita vaatekappaleita eri väreissä. Tietenkin klassinen värilinjaus pysyy beigessä, sinisessä, vaaleansinisessä sekä valkoisessa. Lisäksi mallistostamme löydät myös trendikkäitä korallin sekä lilan värejä. Yläosien lisäksi me tarjoamme suuren valikoimat chino -housuja, farkkuja ja shortseja. Juhlapukeutumiseen meiltä löydät perinteiset valkoiset paidat, niihin sopivat liivit ja jakut sekä solmiot.

      

      

Tulevat kevään ja kesän mallistot tuovat mukanaan myös paljon merimies -aiheisia ja henkisiä vaatekappaleita. Otimme valikoimaamme espanjalaisen Batela -merkin malliston, joka edustaa merimies -aihetta parhaimmillaan. Kaikki malliston vaatteet ovat paitsi käytännöllisiä ja mukavia päällä mutta myös kauniita ja klassisia.

Tänäkin vuonna meillä on myynnissä paras mahdollinen valikoima kesähattuja ja asusteita. Maximo -merkin tuotteita on saatavilla jo vauvan iästä lähtien, koosta 35cm kokoon 57cm (päänympäryysmitta). Suosituimmat trendit tulevat olemaan olki- että valkoiset hatut.

Kenkävalikoimamme tulee olemaan myöskin hyvä. Euroopan parhaat valmistajat kuten Primigi, Garvalin, Bopy, Biomecanics sekä Cienta täyttävät Kids Avenuen hyllyt tulevana keväänä ja kesänä ensiaskel -mallistolla, juhla -mallistolla sekä perus tennareilla ja kengillä joka päivä käyttöön. Myös uutuuksia on tulossa, ja se on juhlakenkien mallisto espanjalaiselta Lea&Lelo, Mazzarino -merkiltä.   

Tervetuloa ihastelemaan uutta, ihanaa, kaunista ja raikasta mallistoa meidän myymälään Kampin kauppakeskukseen!