Tavliale – miten valitset parhaat tuotteet!

Heti joulunvieton jälkeen alkaa perinteisesti talvialennukset. Kaikissa kaupoissa ympäri maata on paljon tuotteita tarjouksessa. Joskus meillä on tapana ostella aletuotteita vain sen takia että ne ovat tarjouksessa, miettimättä sitä tarvitaanko me oikeasti niitä. Ainakin minulle on käynyt monesti niin, että olen ostanut ale -rekistä sellaista mitä en sittenkään tarvinnut jälkeenpäin.

Kuitenkin talvialennukset ovat mainio mahdollisuus saada hyviä ja käytännöllisiä vaatteita ja tuotteita jopa vuodeksi eteenpäin. Eli ne tuotteet voivat olla käytössä niin sanotusti vuoden ympäri. Esimerkiksi kun ostat tuotteen kesäalennuksista, shortsit, niitä voi käyttää vain kesällä. Kun taas esimerkiksi farkut, housut ja puseron voi käyttää vuoden ympäri kelistä riipumatta.

Se on todellakin suositeltavaa että ennen talvialennuksiin lähtöä katsot tarkasti kaikki vaatekaapit läpi. Silloin näkee parhaiten mitä ylipäätänsä tarvitset ettei tule niitä turhia ostoksia. Tee vaikka ostoslistan tuotteista jos se helpottaisi sinua :)

Tässä on lista tuotteista jotka voit ostaa ilman ”pääkipua” ja olla varma siitä, että ne ovat sopivat joko nyt tai myöhemmin.

  • Kaikenlaiset pitkähihaiset trikoopaidat
  • Farkut ja housut
  • Puserot, cardiganit ja hupparit
  • Pitkähihaiset trikoo -ja neulemekot
  • Sukkahousut ja sukat
  • Pyjamat ja bodyt

Kun mietit ulkovaatteiden tai kenkien ostoa ensi talveksi niin ensisijaisesti kannattaa varautua ostamaan vähintään tämänhetkisen koon +2. Eli jos lapsesi käyttää nyt kokoa 32 niin sinun kannattaa ostaa vähintään koon 34, jotta se olisi sopiva ensi kaudella.

Kun ostat juhlamekon, mieti milloin pystyt käyttämään sitä. Yleensä talvisin ei ole niin paljon juhlia kuin kesällä, ja siinä tapauksessa voitte ostaa mekon jopa kahta kokoa isompi myös kesää ajattellen.

Mukavia ostoshetkiä!

- Kids Avenue henkilökunta