Uniliina - vauvan ensimmäinen kaveri!

kidsavenue-uniliina
Se tuo mukavuutta vauvalle ja iloa vanhemmille.

Uniliina tai uniriepu on täydellinen "kaveri" perheen pienimmille. Se ei toimi pelkästään leluna vaan tuo lapsellesi mukavuutta, miellyttää, rauhoittaa ja ennen kaikkea luo turvallisen olon.

Uniliinan ominaisuuksista on paras se, ettei itse uniliinan käyttö vaadi vahnempien osallistumista. Herättäessään keskellä yötä, vauva löytää helposti lähellä olevan uniliinan ja rauhoittuu, sillä jo tutuksi tullut uniliina toimii lohduttajana.

Tänä päivänä kaupoista on saatavilla erilaisia uniriepuja - ne tulee eri väreissä ja muodoissa, ja ovat valmistettuja eri materiaaleista.

Kun valitset lapsellesi uniliinan, sinun tulee tarkistaa että se on turvallinen ja merkitty CE -merkinnällä. CE -merkintä tarkoittaa sitä, että tuote on testattu voimassaolevien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Samalla on hyvä tarkistaa, että uniliina on 40°C pestävä.

Ihan vinkkinä, ennen uniliinan käyttöönottoa voit laittaa sitä ihan omaan viereen yhdeksi yöksi, silloin siihen tarttuu tuoksusi jonka vauvasi voi nuuskia jälkeenpäin. Seuraavaksi kun vauvasi herää keskellä yötä ja löytää läheltä sinulta tuoksuvan uniliinan - se saa häntä rauhoittumaan ja menemään takaisin unille. Näin helposti se toimii!

Mukavia ostoshetkiä!

- Kids Avenue henkilökunta