• Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa

Mushien mielestä vauvat ansaitsevat parasta! Perheomisteinen yritys on suunnittellut mallistoja huoleellisesti ja rakkaudella. Kaikki tuotteet ovat moderneja ja minimalisesti muotoiltuja, ja ovat valmistettu kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ennen kaikkia tuotteita on helppo, turvallista ja hauska käyttää! Mallistojen värimaailma on trendikäs ja kaikkia värejä voi kivasti yhdistellä muiden tuotteiden kanssa.

Tärkeä tiedote Mushie silikoniastioiden takaisinvedosta (2.8.2021)

Suomen Tulli yhdessä Suomen Ruokaviraston kanssa on suorittanut Mushie silikoniastioihin laboratoriotestit, joiden lopputuloksen mukaan astioista irtoaa liikaa haihtuvia yhdisteitä. Pitoisuus ylittää sallitun 0,5% m/m, joka on asetettu rajaksi elintarvikekäyttöön tarkoitetuissa lastenhoitotarvikkeissa.

Palauta tuote myymäläämme saadaksesi hyvityksen kuitin kera. Huom, otamme vastaan vain ja ainoastaan meiltä ostetut Mushie -tuotteet!

Jos olet ostanut tuotteet verkkokaupastamme, ota yhteyttä kidsavenue@kidsavenue.fi saadaksesi palautusohjeet.

Elintarviketurvallisuusyksiköltä saatuen ohjeiden mukaan (29.7.2021 Minna Ristiniemi), takaisinveto koskee seuraavia valikoimassamme olevia tuotteita:

MUSHIE SILICONE SNACK CUP, art. 2340019 Blush, 2340047 Cloudy Mauve, 2330069 Dried Thyme, 2340194 Stone

Jos sinulla jää kysyttävää, voit soittaa lisätietoja varten puhelin numeroomme 040 5514988.

Mushie

Järjestä seuraavan mukaan: