• Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa

Voit aloittaa myyntijakson rekisteröitymällä Kirppari-Kallen sivulla https://www.kirpparikalle.net/sovellus/guest.php?page=rekisteroidy&kirpputori=kidsavenue Kids Avenue asiakkaaksi. Varauksen pääset tekemään sieltä tai suoraan myymälästämme.

Täällä hetkellä tarjoamme asiakkaille kaksi myyntijakso vaihtoehtoa:

Kun valitset All inclusive täyspalvelun (PROVISIO 50-50 ja käsittelymaksu vain 3,99, myyntijakson pituus 14 päivää), sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda myyntikunnossa olevia vaatteita ja teemme kaiken puolestasi - hinnoittelemme tuotteet, hälyttämme ilmaiseksi kaikki tuotteesi, laitamme kauniisti esille ja pidämme paikan siisti koko myyntijakson aikana.

Myyntijakson päätyttyä ilmoitamme, kun myymättä jääneet vaatteet on kerätty pois esiltä ja valmiina noudettaviksi. Laitamme tilitykset maksuun 7 arkipäivän sisällä myynnin päättymisestä. Myyntituotto maksetaan sinun pankkitilinumerolle, jonka rekisteröimisen yhteydessä olet laitanut Kirppari-Kalleen.

Kun valitset Itsepalvelun (PROVISIO 60-40 ja käsittelymaksu vain 3,99, myyntijakson pituus 14 päivää), pääset hinnoittelemaan tuotteitasi itse kirppari-kallen kautta - voit hakea valmiita hintatarroja ennen myyntijakson alkaamista ja kiinnittää niitä rauhassa kotona. Otamme enintään 50 kpl itse valitsemiasi vaateita ja voit täydentää paikkasi myynnin mukaisesti myyntijakson aikana emmekä veloita erikseen myyntipaikan täydentämisestä. Kaikkia myyntejä voi seurata reaaliajassa Kirppari-Kallen kautta.

Otamme Itsepalvelu -myyntijaksoon vain seuraavat merkit: Mayoral, Marimekko, Livly, KongesSlojd, Liewood, Reima, Maximo, Sanetta, Monalisa, RalphLauren, Burberry, Gugguu, Mainio, Vimma, Metsola, Kaiko, Papu, Makia, Mini Rodini, Tinycottons, Molo Kids, Bobo Choces, Gray Labe

  • Voit tuota vaatteet liikkeeseen 2-3 päivää ennakkoon molempiin myyntijaksoihin.

Myyntijakson päätyttyä ilmoitamme, kun myymättä jääneet on kerätty pois esiltä ja valmiina noudettaviksi. Laitamme tilitykset maksuun 7 arkipäivän sisällä myynnin päättymisestä. Myyntituotto maksetaan sinun pankkitilinumerolle, jonka rekisteröimisen yhteydessä olet laitanut Kirppari-Kalleen.

Myyntijakson varaus