• Parhaat joululahjat lapsille kokoon 134cm asti
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 130 euroa
  • Luotettava Klarna Checkout maksu
  • Parhaat joululahjat lapsille kokoon 134cm asti
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 130 euroa
  • Luotettava Klarna Checkout maksu

Tietoja meistä

Kids Avenue  (Y-tunnus: 2207601-4) on vuonna 2004 perustettu lastenvaate ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Vauvanvaatteet, vauvan lelut, baby shower lahjaideat, lastenvaatteet sekä lasten juhlavaatteet - Kids Avenue tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita johtavilta eurooppalaisilta merkeiltä ja valmistajilta. Olemme esimerkiksi suurin Mayoral -lastenvaatteiden ja vauvanvaatteiden jälleenmyyjä koko Suomessa jo 16 vuoden kokemuksella.

Tuotteidemme laatu ja niiden valmistus on meille tärkeää, jonka takia valikoimastamme löydät vain eettisesti sekä turvallisesti valmistettuja tuotteita, joissa on huomioitu myös kestävän kehityksen periaatteet.

Pyrimme parantamaan ja kehittämään valikoimaamme jatkuvasti. Seuraamme trendejä sekä otamme huomioon myös asiakkaidemme toiveita. Kehityksen myötä vuonna 2020 valikoimaamme on kasvanut seuraavilla merkeillä - Livly, Cam Cam Copenhagen, Konges Slojd ja BIBS.

Tänä päivänä voimme ylpeäsi sanoa, että olemme yksi Helsingin parhaista lastenvaate ja -tarvike myymälöistä. Vahvuuksiimme kuuluu hyvä tuote tietämys sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu. Autamme jokaista asiakasta koon valinnassa, asukokonaisuuden kokoamisessa sekä paketoimme ostoksesi kauniin yksilölliseen lahjapakkaukseen.

Kannatamme myös kotimaisia valmistajia ja toimijoita. Valikoimastamme löydät Lahden ompelimossa käsin valmistettuja perinteisiä kastemekkoja ja asusteita, Suloinen Tarina Sinusta -Elina Linnolahden tekemä suosikki vauvakirjaa.

Verkkokaupan toiminnassa pyrimme antamaan asiakkaillemme saman kokemuksen kuten kivijalkamyymälässämme. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti uusien tuotteiden saapuessa ja pyrimme toimittamaan tilauksia niin nopeasti kuin mahdollista.

Yhteystiedot

Kids Avenue -lastenvaateliike sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa. Löydät meidät vaivattomasti Kampin kauppakeskuksen kolmannesta kerroksesta. 

Jätä soittopyyntö tai WhatsApp viesti numeroon 040 5514988 tai laita meille sähköpostia kidsavenue@kidsavenue.eu. Tavoitat meitä myös sosiaalisen median kautta Facebook sekä Instagram -sivuista.

https://www.facebook.com/kidshelsinki

https://www.instagram.com/kidsavenue_helsinki/

Aukioloajat 01.12.2023 alkaen

Ma-Pe

10.00-19.30

Lauantai

10.00-19.00

Su

12-15