• Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa

Lahjasetti "Pikkuiselle" Earth

Varastossa

Kuvaus

Tämä söpö pikkuinen lahjasetti sopii erinomaisesti kun etsitte lahjan vauvakutsuille tai jo syntyneelle vauvalle. Setti sisältää tämän hetken hittituotteen - Pupu soittorasian, 1 kappale Bibs -merkin luonnonkumista valmistettu tutti koossa 0-6kk Sand värissä sekä Cam Cam Copenhagen luomupuuvillasta valmistettua pehmeää harsoliinaa.

Lahjasetti on kaunis, käytönnöllinen ja varmasti sellainen, josta rakas ystävääsi ilahtuu. Lahjasetissä käytetyt tuotteet ovat väriltään luonnon läheisiä joten se sopii pikku prinssille tai prinsessalle erinomaisesti.

Tämän lahjasetin yhteydessä paketoimme sen kauniiseen lahjapakkaukseen silkkipaperiin kääritettynä. Valmistelemme lahjapakkauksen meidän omalla satiininauhalla ja kauniilla onnittelukortilla.

Kun kaipaatte jotakin uutta teidän asiakaskokemukseen niin tämä tuote on teitä varten - valmis paketti, jota on myös ihanaa saada.


Huom, tämä lahjasetti on saatavilla myös eri vaihtoehdoilla - esimerkiksi voitte valita eri värisen tutin, eri värisen harsoliinan tai eri värisen pehmolelun (nalle soittorasia on saatavilla toisena vaihtoehtona). Otamme mielellään kaikki toiveenne aina tilauksien käsittely vaiheessa.