• Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa

Lahjasetti "Pikkuiselle" Livly

Kuvaus

Tämä aivan suloinen lahjasetti sopii erinomaisesti lahjaksi vastasyntyneelle pikkuiselle. Sen voi antaa jo siinä vaiheessa kun pikkuista viedään sairaalasta omaan kotiin synnytyksen jälkeen tai ennen synntystä esimerkiksi vauvakutsu juhlien yhteydessä. Livlyn vaatteet ovat laadultaan pehmeitä ja tuovat turvallisuuden tunteen. Settiin kuuluvat pehmeä Livly kietaisubody, Livly Tossie Hat, Livly tossut ja Livly pupu pehmolelu, johon on helppoa tarttua kiinni.


Lahjasetti on suloinen, käytönnöllinen ja varmasti sellainen, josta rakas ystävääsi ilahtuu.


Tämän lahjasetin yhteydessä paketoimme sen kauniiseen lahjapakkaukseen silkkipaperiin kääritettynä. Valmistelemme lahjapakkauksen meidän omalla satiininauhalla ja kauniilla onnittelukortilla.

Kun kaipaatte jotakin uutta teidän asiakaskokemukseen niin tämä tuote on teitä varten - valmis paketti, jota on myös ihanaa saada.


Huom, tämä lahjasetti on saatavilla myös eri vaihtoehdoilla - esimerkiksi voitte valita eri väriset vaatteet (valkoinen, vaaleansininen ja vaaleanpunainen) tai eri värisen pehmolelun. Otamme mielellään kaikki toiveenne aina tilauksien käsittelyn yhteydessä.