• Syksy-talvi 2024 mallistot nyt myynnissä!
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Luotettava Klarna Checkout maksu
  • Syksy-talvi 2024 mallistot nyt myynnissä!
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Luotettava Klarna Checkout maksu

Lahjasetti "Suloinen Pupu" Livly

Kuvaus

Pupunkorva haalari ja pehmeä pehmo - mikä voi olla parempi lahja pikkuiselle kuin tämä? Suloisin, pehmein ja söpöin lahjasetti sopii erinomaisesti lahjaksi vastasyntyneelle, kastelahjaksi tai vauvaukutsu lahjaksi. Jotta lahjasta saadaan ikimuistoinen sitä voi antaa jo siinä vaiheessa kun pikkuista viedään sairaalasta omaan kotiin. Livlyn vaatteet ovat laadultaan pehmeitä ja tuovat turvallisuuden tunteen ja etenkin tässä pupunkorva asussa pikkuisesta saisi aivan hellittävät kuvat koko perheen muistoksi. Settiin kuuluvat pehmeä Livly Bunny Plush pupunkorva haalari ja Livly pupu pehmolelu, johon on helppoa tarttua kiinni.


Lahjasetti on suloinen, käytönnöllinen ja varmasti sellainen, josta rakas ystävääsi ilahtuu.


Tämän lahjasetin yhteydessä paketoimme sen kauniiseen lahjapakkaukseen silkkipaperiin kääritettynä. Valmistelemme lahjapakkauksen meidän omalla satiininauhalla ja kauniilla onnittelukortilla.

Kun kaipaatte jotakin uutta teidän asiakaskokemukseen niin tämä tuote on teitä varten - valmis paketti, jota on myös ihanaa saada.


Huom, tämä lahjasetti on saatavilla myös eri vaihtoehdoilla - esimerkiksi voitte valita eri väriset vaatteet (valkoinen ja harmaa) tai eri värisen pehmolelun. Otamme mielellään kaikki toiveenne aina tilauksien käsittelyn yhteydessä.