• Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa
  • Nopea ja ilmainen toimitus kun ostoksesi ylittää 100 euroa

Lahjasetti "Vauvakutsut"

Kuvaus

Tämä söpö pikkuinen lahjasetti sopii erinomaisesti lahjaksi vastasyntyneelle. Sen voi antaa jo siinä vaiheessa kun pikkuista viedään sairaalasta omaan kotiin tai ennen syntymää vauvakutsu juhlien yhteydessä. Livlyn vaatteet ovat laadultaan pehmeitä ja tuovat turvallisuuden tunteen. Settiin kuuluvat pehmeä Livly Tossie Hat ja Livly tossut ja Bam Bam pupunkorva helistin josta on helppoa pitää kiinni. Helistimen pupunkorvat tuovat pientä helisevää ääntä, joka aktivoi samalla vauvasi aistit.


Lahjasetti on suloinen, käytönnöllinen ja varmasti sellainen, josta rakas ystävääsi ilahtuu.


Tämän lahjasetin yhteydessä paketoimme sen kauniiseen lahjapakkaukseen silkkipaperiin kääritettynä. Valmistelemme lahjapakkauksen meidän omalla satiininauhalla ja kauniilla onnittelukortilla.

Kun kaipaatte jotakin uutta teidän asiakaskokemukseen niin tämä tuote on teitä varten - valmis paketti, jota on myös ihanaa saada.


Huom, tämä lahjasetti on saatavilla myös eri vaihtoehdoilla - esimerkiksi voitte valita eri väriset vaatteet (valkoinen, vaaleanpunainen, vaaleansininen ja harmaa). Otamme mielellään kaikki toiveenne aina tilauksien käsittelyn yhteydessä.