Lahjasetti "Vauvakutsut" Tyttövauvalle

Varastossa

Kuvaus

Tämä aivan ihana lahjasetti sopii erinomaisesti kun etsitte lahjan vauvakutsuille. Setti sisältää tämän hetken hittituotteen - Mushie suosikki purulelun, 2 kappaletta Bibs -merkin luonnonkumista valmistettuja tutteja koossa 0-6kk Ivory ja Blush väreissä sekä Cam Cam Copenhagen luomupuuvillasta valmistettua pehmeää harsoliinaa.

Lahjasetti on kaunis, käytönnöllinen ja varmasti sellainen, josta rakas ystävääsi ilahtuu. Lahjasetissä käytetyt tuotteet ovat väriltään pehmeän vaaleita joten se sopii pikku prinsessalle.

Tämän lahjasetin yhteydessä paketoimme sen kauniiseen lahjapakkaukseen silkkipaperiin kääritettynä. Valmistelemme lahjapakkauksen meidän omalla satiininauhalla ja kauniilla onnittelukortilla.

Kun kaipaatte jotakin uutta teidän asiakaskokemukseen niin tämä tuote on teitä varten - valmis paketti, jota on myös ihanaa saada.


Huom, tämä lahjasetti on saatavilla myös eri vaihtoehdoilla - esimerkiksi voitte valita eri väriset tutit tai eri värisen pehmolelun. Otamme mielellään kaikki toiveenne aina tilauksien käsittely vaiheessa.