Whisbear Suhiseva Pupu CRYsensor-Itkuntunnistimella

Kuvaus

Uutta Whisbearilta! Suhiseva Pupu, jossa on CRYsensor-itkuntunnistin. Auttaa vauvaasi nukahtamaan hänen ensihetkistään lähtien. Tämä suloinen pehmolelu on lapsesi ystävä monen vuoden ajan.


Pehmolelun sisällä oleva äänilaite tuottaa kohdun äänimaailmaa muistuttavaa lempeää pinkkiä kohinaa. Pinkki kohina on tehokkain ja turvallisin ääni lapsellesi. Äänilaite on asennettu turvallisesti pehmolelun sisälle.


Suhiseva Pupu on valmistettu pehmeästä, korkealaatuisesta materiaalista, joka on testattu perusteellisesti laboratorioissa. Pupun pitkissä korvissa olevat kuvioidut tekstiilit on suunniteltu Whisbear-tavaramerkkiä varten. Pupun jalka on koristeltu kultaisella sydämen muotoisella kirjailulla ja Whisbear-logolla. Tassuihin turvallisesti ommeltujen magneettien ansiosta lelu voidaan kiinnittää useimpiin sänkyihin tai lastenvaunuihin.


Miten CRYsensor-itkuntunnistin toimii?
CRYsensor-itkuntunnistin on älykäs ratkaisu, jonka suunnittelimme yöllä äkillisesti heräilevien vauvojen unta rauhoittamaan. Kun lelu havaitsee vauvan itkua, äänilaite alkaa automaattisesti tuottaa rauhoittavaa pinkkiä kohinaa. 40 minuutin jälkeen laite vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Jos lapsi alkaa itkeä uudelleen, äänilaite käynnistyy automaattisesti ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Laitteen voi käynnistää ja sammuttaa myös manuaalisesti. Laitetta voidaan käyttää yhdellä painikkeella. Pinkki kohina suodattaa ympäristön melua ja sen voimakkuutta voidaan säätää manuaalisesti.


Koko:

  • Suhiseva Pupu CRYsensor-itkuntunnistimella (harmaa) 33x13x16 cm
  • Äänilaite: 7×2,3 cm
  • Pakkaus: leveys 35 cm; korkeus 13 cm; syvyys 23 cm